WYTWÓRNIA WYROBÓW GASTRONOMICZNYCH Małgorzata Kupska

Nowy zakład produkcyjny przy ul.Stargardzkiej 9a jest naszą wizytówką , całkowita powierzchnia użytkowa 662 m2 zapewnia komfortowe warunki pracy zatrudnionego personelu.



Układ dróg komunikacyjnych zapobiega powstawaniu zanieczyszczeń krzyżowych

Zastosowano najnowocześniejszą wentylację z odzyskiem ciepła oraz dodatkowy agregat wody lodowej umożliwiający komfortowe warunki pracy w okresie największych upałów



Wydzielono odrębne pomieszczenia magazynowe...

... strefy szatni "brudnej" oddzielnie dla kobiet i mężczyzn...



... strefy przejściowej między szatniami...



...oraz szatni "czystej"...



Przyjęte rozwiązania techniczne zgodne z ustawodawstwem oraz wytycznymi systemu HACCP pozwalają na produkcję wysokiej jakości bezpiecznej żywności.

Właśnie tak wygląda w praktyce produkcja pierogów : przygotowanie ciasta...

...lepienie pierogów (z jagodami)



...lepimy ich dużo : są pyszne...

...później czas na gotowanie.



Naleśniki właśnie "zjeżdżają" z naleśnikarki, (z serem na słodko "to jest to")

Gołąbki też potrafimy zawijać.



...podobnie jak krokiety.

Czas na surówki i sałatki.



Potrafimy zrobić wszystko...

, a później jeszcze ładnie zapakować.



Odpocząć też trzeba.



najnowocześniejszy zakład produkcyjny na Dolnym Śląsku, spełniający wymogi UE

wdrażamy HACCP

zawsze świeże i smaczne wyroby bezpośrednio z bieżącej produkcji

spełniamy wymagania Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP)

spełniamy wymagania Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP)


54-156 WROCŁAW ul. STARGARDZKA, 9a tel.(71) 358-44-12, tel./fax. (71) 358-44-13

LICZNIK ODWIEDZIN  Licznik odwiedzin